Polední menu

13.11.2017 – 19.11.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-

 

Pondělí 13. 11. Tibor

Hovězí krupicová polévka se zeleninou
Vepřový plátek na zbojnický způsob, opečené brambory, bretaňské fazolky
Krůtí smažený steak s bavorským bramborovým salátem
Variace listových salátů s cherry rajčátky a balkánským sýrem

Úterý 14. 11. Sáva

Květáková polévka
Znojemská hovězí pečeně, domácí houskový knedlík
Vepřové soté provensál se zeleninou, bramboráčky
Zeleninový salát se smaženými sýrovými nugetkami

Středa 15. 11. Leopold

Hovězí vývar se šunkovým svítkem
1/4 Kuře pečené na žampionech se smetanovou omáčkou, rýže Basmati
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka
Mix trhaných salátů s grilovaným kozím sýrem a ořechy

Čtvrtek 16. 11. Otmar

Gulášová polévka
Hamburská vepřová kýta, karlovarský knedlík
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Salát z grilované zeleniny na lůžku římského salátu a olivovém oleji

Pátek 17. 11. Mahulena/Gertruda

Cibulová polévka se sýrovými krutónky
Hovězí na slanině, dušená rýže
Anglická vepřová játra, opečený brambor, tatarská omáčka
Mozzarela s tomaty, čerstvou bazalkou a olivovým olejem

Sobota 18. 11. Romana

Kulajda
Uzená kýta, domácí bramborový knedlík, dušené zelí
Steak z vepřové krkovičky, opečené brambory, míchaný zeleninový salát
Čočkový salát s rajčaty a koriandrem

Neděle 19. 11. Alžběta

Kuřecí vývar se zeleninou a drobením
Andělská vepřová žebra pečená v černém pivu, bramborové noky se špenátem
Přírodní kuřecí plátek, bramborová kaše, míchaný zeleninový salát
Směs listových salátů s piniovým dresinkem a kousky krůtích prsíček

 

Cena denního menu 130,- Kč

Golem logo s great people great catering