Polední menu

17.4.2017 – 23.4.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-
Pondělí 24.4. Jiří

Bramborová polévka
Kuřecí steak se sýrem a americkým bramborem
Boloňské těstoviny se sýrem
Míchaný zeleninový salát s marinovanými žampiony

Úterý 25.4. Marek

Kuřecí polévka
Vepřová plec na paprice, houskový knedlík
Francouzské brambory s kyselou okurkou
Řecký salát

Středa 26.4. Oto

Hrachová polévka
Pečená kuře na slanině, vařený brambor s pažitkou
Hovězí kostky na žampionech s rýží
Zeleninový salát servírovaný s kousky sýra

Čtvrtek 27.4. Jaroslav

Hovězí vývar s masem a nudlemi
Záhorácký závitek se šťouchaným bramborem
Bramborové šišky s mákem
Trhané listové saláty s marinovaným balkánským sýrem

Pátek 28.4. Vlastislav

Frankfurtská polévka
Kuřecí plátek na smetaně s rýží
Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem
Míchaný salát s grilovanou zeleninou

Sobota 29.4. Robert

Kuřecí vývar s kapáním
Vepřový steak z krkovičky, bramborová kaše
Lasagne s masovým ragů
Caesar salát

Neděle 30.4. Blahoslav

Gulášová polévka
Kuřecí řízek s pažitkovým bramborami
Štěpánská hovězí pečeně, houskový knedlík
Tomatový salát s mozzarelou a bazalkovým pestem

Denní menu 130,- Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH
Váhy masa jsou v syrovém stavu.
Platební karty a platbu stravenkami prosíme hlásit s předstihem.
Dobrou chuť a příjemné posezení přeje manager a personál restaurace Atis.

Golem logo s great people great catering