Polední menu

15.1.2018 – 21.1.2018  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA MĚSÍCE LEDNA:

Šneci s bylinkovým máslem a bagetkou 260,- Kč

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,- Kč

Pondělí 15. 1. Alice

Hovězí vývar s masem a nudlemi
Kuřecí špíz prokládaný zeleninou a slaninou, šťouchaný brambor, česnekový dip
Vepřová játra na cibulce, šunková rýže
Zeleninový salát s jogurtem

Úterý 16. 1. Ctirad

Drůbková jemná polévka
Pikantní vepřová směs, domácí bramboráčky
Smažený květák, pažitkový brambor, tatarská omáčka
Těstovinový salát s mozzarellou

Středa 17. 1. Drahoslav

Krupicová polévka s vejcem a zeleninou
Pražská hovězí pečené, vařené těstoviny
Mleté biftečky, sázené vejce, bramborové hranolky
Salát ze zelených fazolových lusků

Čtvrtek 18. 1. Vladislav

Gulášová polévka
Segedínský guláš, domácí houskový knedlík
Povidlové taštičky z bramborového těsta posypané opečenou strouhankou nebo mákem,
přelité máslem
Směs listových salátů s jogurtovým dresinkem a sázeným vejcem

Pátek 19. 1. Doubravka

Hovězí vývar s krupicovými noky
Kuřecí závitek plněný anglickou slaninou a špenátem, opečený brambor, zelný salát
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka
Salát z grilované zeleniny na lůžku římského salátu a olivovém oleji

Sobota 20. 1. Ilona

Drůbeží vývar se zeleninou a kapáním
Pomalu pečený vepřový bok na kořenové zelenině s fenyklem, vařený brambor, zeleninový salát
Krůtí medailonky s pepřovou omáčkou, steakové hranolky, zeleninový salát
Ledový salát s tuňákem a kukuřicí

Neděle 21. 1. Běla

Boršč
Kuřecí stehno pečené po selsku, opečený brambor, fazolky po bretaňsku
Tagliatelle s parmskou šunkou, olivami a sušenými tomaty sypané parmazánem
Mix trhaných listových salátů s piniovým dresinkem a kousky vepřové panenky

 

Cena denního menu 130,- Kč

Golem logo s great people great catering