Polední menu

18.9.2017 – 24.9.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-
Pondělí 18. 9. Kryštof

Hovězí vývar s masem a nudlemi
Uzená kýta, bramborový knedlík, špenát
Přírodní kuřecí řízek, opečený brambor, tomatový salát s cibulkou
Zeleninový salát se smaženými sýrovými nugetkami

Úterý 19. 9. Zita

Cibulová polévka
Hovězí na houbách, houskový knedlík
Kuřecí roláda, šťouchaný brambor, zelný salát
Salát z červené řepy s mozzarellou a extra panenským olejem

Středa 20. 9. Oleg

Kuřecí vývar se zeleninou a drobením
Krůtí steak na zelenině, dušená rýže
Smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka
Míchaný zeleninový salát s rostbífem

Čtvrtek 21. 9. Matouš

Frankfurtská polévka
Kuřecí prsíčko na paprice, vařené těstoviny
Švestkové knedlíky z bramborového těsta sypané mákem a cukrem, přelité máslem
Salát z červené čočky s vařeným vejcem

Pátek 22. 9. Darina

Hovězí vývar s játrovou rýží
Pikantní hovězí guláš s karlovarským knedlíkem
Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát
Mix trhaných salátů se sušenými rajčaty, černými olivami, bazalkovým pestem a parmezánem

Sobota 23. 9. Berta

Brokolicová polévka
Vepřové žebírko po Srbsku, vařený brambor
Kuřecí nudličky se zeleninou a s rýží Basmati
Směs listových salátů s piniovým dresinkem a kousky vepřové panenky

Neděle 24. 9. Jaromír/Jaromíra

Slepičí vývar s masem a nudlemi
Hovězí po Burgundsku, opečený brambor
Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, míchaný zeleninový salát
Variace listových salátů s cherry rajčátky a balkánským sýrem

Denní menu 130,- Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH
Váhy masa jsou v syrovém stavu.
Platební karty a platbu stravenkami prosíme hlásit s předstihem.
Dobrou chuť a příjemné posezení přeje manager a personál restaurace Atis.

Golem logo s great people great catering