Polední menu

18.6.2018 – 24.6.2018  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,- Kč

Pondělí 18. 6. Milan

Kuřecí vývar s rýží a zeleninou
Kuřecí řízečky smažené v těstíčku s parmskou šunkou, máslová bramborová kaše
Mexický guláš, dušená rýže
Salát z červené čočky s vařeným vejcem

Úterý 19. 6. Leoš

Žampionový krém
Přírodní vepřový plátek, míchaná zelenina, vařený brambor s petrželkou
Restované nudličky z kuřecích prsíček s drůbežími játry, slaninou a žampiony, bramborové hranolky
Mix trhaných listových salátů s grilovaným kozím sýrem a ořechy

Středa 20. 6. Květa

Hovězí vývar s bylinkovým svítkem
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, dušené zelí, vídeňská cibulka
Tagliatelle s prosciuttem, sušenými rajčaty a parmazánem
Ledový salát s kuřecím masem, hořčičným dresinkem a hoblinkami parmazánu

Čtvrtek 21. 6. Alois

Dršťková polévka
Svíčková na smetaně, domácí houskový knedlík, brusinky
Rýžový nákyp s meruňkami
Variace listových salátů s cherry rajčátky a balkánským sýrem

Pátek 22. 6. Pavla

Drůbková bílá polévka
Kuřecí kung pao s praženými ořechy, zeleninou, sójovým glazé, dušená rýže s jarní cibulkou
Smažený kapustový karbanátek s vepřovým masem, šťouchané brambory, míchaný zeleninový salát
Směs listových salátů s piniovým dresinkem a kousky krůtích prsíček

Sobota 23. 6. Zdeňka

Hovězí vývar s masem a nudlemi
Steak z vepřové krkovičky, opečený brambor, okurkový salát
Kuřecí stehno pečené na cibuli a česneku, šťouchané brambory
Listový salát s cizrnou a opečenou slaninou míchaný s francouzským dresinkem

Neděle 24. 6. Jan

Jemný hráškový krém s krutónky
Záhorácký závitek, vařený brambor
Smažený krůtí steak s lehkým bavorským salátem
Caesar salát s kuřecím masem

Cena denního menu 130,- Kč