Polední menu

18.2.2019 – 24.2.2019  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem  85,- Kč

Pondělí 18. 2. Gizela

Uzený vývar s masem a kroupami 30*20,-
Plněný paprikový lusk mletým masem, vařené brambory 125,-
Kuřecí nudličky na kari, hranolky 125,-
Míchaný salát s feta sýrem a olivami 120,-

Úterý 19. 2. Patrik

Frankfurtská 30*20,-
Pečená čtvrtka kuřete, grilovaná polenta, okurkový salát 130,-
Šunkofleky s uzeným masem, kyselá okurka 120,-
Vařená brokolice se sýrovou omáčkou, vařené brambory 120,-

Středa 20. 2. Oldřich

Zeleninová 30*20,-
Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže 125,-
Moravský vrabec, bílé zelí, bramborové knedlíky 125,-
Trhaný listový salát s kousky modrého sýra 120,-

Čtvrtek 21. 2. Lenka / Eleonora

Hovězí vývar se zeleninou a kapáním 30*20,-
Vepřová krkovice, restovaný žampion, opečené brambory 135,-
Kuřecí steak, špecle ve smetaně s cibulí 125,-
Trhanec s lesním ovocem 115,-

Pátek 22. 2. Petr

Fazolová 30*20,-
Vařené hovězí, koprová omáčka, houskové knedlíky 130,-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, kyselá okurka 130,-
Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka 120,-

Sobota 23. 2. Svatopluk

Boršč se zakysanou smetanou 30*20,-
Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč 140,-
Vepřový řízek, vařené brambory, kyselá okurka 130,-
Kuřecí steak zapečený sýrem, hranolky 130,-

Neděle 24. 2. Matěj / Matyáš

Kuřecí vývar s masem a nudlemi 30*20,-
Medailonky z vepřové panenky, grilovaná zelenina 140,-
Kuřecí řízek, vařené brambory 130,-
Katův šleh, hranolky 130,-

Speciální nabídka

Biftek z hovězí svíčkové, grilované houby, gratinované brambory 289,-

* Cena polévky v poledním menu – 20,-