Polední menu

19. 4. 2019 – 25. 4. 2019  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem  85,- Kč

PÁTEK 19. 4. ROSTISLAV / RASTISLAV

Zeleninový vývar s celestýnskými nudlemi 30*20,-
Kachní stehno, červené zelí, houskový knedlík 135,-
Vepřový řízek, šťouchaný brambor 130,-
Hermelín na grilu, hranolky, tatarská omáčka 125,-

SOBOTA 20. 4. Marcela

Bramborová 30*20,-
Hovězí guláš, houskové knedlíky, cibulka 130,-
Vepřový řízek, bramborový salát 130,-
Grilovaná vepřová panenka, zelené fazolky na slanině 225,-
Farmářský salát, zastřené vajíčko, listové saláty, rajčata a bylinkové krutony 165,-

NEDĚLE 21. 4. Alexandra

Česnečka 30*20,-
Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže 130,-
Grilovaná vepřová panenka, zelené fazolky na slanině 225,-
Vepřový řízek, bramborový salát 130,-
Grilovaný bílí chřest s holandskou omáčkou, aromatickou strouhankou a vařené baby brambůrky 175,-

PONDĚLÍ 21. 4. Evženie (Velikonoční pondělí)

Francouzská cibulová 30*20,-
Vepřová pečeně, kyselé zelí, houskové knedlíky 125,-
Kuřecí roláda s žemlovou nádivkou, bramborová kaše120,-
Šopský salát s balkánským sýrem 110,-

ÚTERÝ 22. 4. Vojtěch

Kmínová s vejcem 30*20,-
Marinovaná vepřová kotleta na grilu, pečené mladé brambory 125,-
Krůtí rizoto sypané sýrem, kyselá okurka 120,-
Mix trhaných salátů, citronový dresink, smažené žampiony 115,-

STŘEDA 23. 4. Jiří

Rajčatová s rýží 30*20,-
Hovězí guláš, houskové knedlíky, vídeňská cibulka 130,-
Cézar salát s kousky kuřecího masa, slaniny a krutónky 120,-
Sýrový špíz, vařené brambory, tatarská omáčka 120,-

ČTVRTEK 24. 4. Marek

Hovězí vývar se zeleninou a játrovým svítkem 30*20 ,-
Španělský ptáček, dušená rýže 135,-
Kuřecí gyros, tzatziki, pita chleba 120,-
Zapečené lívance, borůvková omáčka 100,-

PÁTEK 25. 4. Oto

Kapustová se slaninou 30*20,-
Zapečená krkovice s brambory, cibulí a smetanou 130,-
Kuřecí řízek, bramborový salát 120,-
Květákový mozeček, bramborové placičky 110,-

* Cena polévky v poledním menu – 20,-