Polední menu

27.3.2017 – 2.4.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-
Pondělí 27.3. Dita

Hovězí vývar s kapáním a kořenovou zeleninou
Frankfurtská hovězí pečeně, houskový knedlík
Smažený eidam, vařený brambor s petrželkou, domácí tatarská omáčka
Zeleninový salát s rukolou a balkánským sýrem

Úterý 28.3. Soňa

Staročeská bramboračka s houbami
Šunka od kosti s hrachovou kaší přelité sádlem a smaženou cibulkou
Kuřecí gyros, bramborové hranolky, tzatziki
Směs listových salátů s kuřecími prsíčky a jogurtovým dresinkem

Středa 29.3. Taťána/Táňa

Pórková polévka s vejcem
Sekaný karbanátek, vařený brambor s pažitkou, zeleninový salát
Zeleninové rizoto s kuřecím masem na kari, strouhaný sýr, okurkový salát
Salát z červené řepy a brambor s balkánským sýrem

Čtvrtek 30.3. Arnošt/Ernest

Gulášová polévka
Plněný paprikový lusk/v rajčatové omáčce/, houskový knedlík
Švestkové knedlíky z bramborového těsta sypané mletým mákem a cukrem
Těstovinový salát se zeleninou, šunkou a sýrem

Pátek 31.3. Kvído

Krémová česnečka
Francouzské brambory s kyselou okurkou
Vepřový steak z krkovičky, zelené fazolky se slaninou, opečený brambor
Ledový salát s tuňákem

Sobota 1.4. Hugo

Kuřecí kaldoun s domácími nudlemi
Kuřecí roláda plněná bylinkovou nádivkou se šunkou a mandlemi, vařený brambor,
hrášek dušený na másle
Špagety s boloňským ragů, strouhaný parmazán
Směs listových salátů s modrým sýrem, opečenými jablky a medovým dresinkem

Neděle 2.4. Erika

Kulajda s čerstvým koprem a zastřeným vajíčkem
Vepřové výpečky, hlávkové zelí a chlupatý knedlík
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a smetanou
Salát z grilované zeleniny s bazalkovým pestem

Denní menu 130,- Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH
Váhy masa jsou v syrovém stavu.
Platební karty a platbu stravenkami prosíme hlásit s předstihem.
Dobrou chuť a příjemné posezení přeje manager a personál restaurace Atis.

Golem logo s great people great catering