Polední menu

24.7.2017 – 30.7.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-
Pondělí 24. 7. Kristýna

Česneková polévka s bramborem a vajíčkem
Pečená vepřová krkovice po živáňsku, šťouchaný brambor s jarní cibulkou
Penne s krůtím masem, černými olivami, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem
Salát z červené čočky se zeleninou

Úterý 25. 7. Jakub

Tomatová polévka
Smažený květák s vařeným bramborem, domácí tatarská omáčka
Kuřecí jatýrka na slanině a cibulce s jasmínovou rýží
Pikantní salát z čínských nudlí

Středa 26. 7. Anna/Anita

Čočková polévka s párkem
Hovězí sekaná, bramborová kaše a kyselá okurka
Tortilla plněná kuřecím masem, čedarem a kukuřicí, zakysaná smetana a guacamole
Směs listových salátů s kachními jatýrky na víně

Čtvrtek 27. 7. Věroslav

Gulášová polévka
Štěpánská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem
Meruňkové knedlíky s tvarohem a máslem
Listový salát s vodním melounem a krůtími medailonky

Pátek 28. 7. Viktor/Alina

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem
Krémové italské rizoto s hráškem a mascarpone
Řecký salát s černými olivami

Sobota 29. 7. Marta

Slepičí vývar s masem a zeleninou
Hovězí pečeně v rajské omáčce s houskovým knedlíkem
Bramborové noky s listovým špenátem a smetanovou omáčkou
Mix trhaných salátů s grilovaným kozím sýrem a ořechy

Neděle 30. 7. Bořivoj

Kuřecí krém se zeleninou
Steak z vepřového karé na zelených fazolkách s opečeným bramborem
Špagety s boloňským ragů
Cézar salát s bylinkovými krutony a parmezánovými hoblinami

Denní menu 130,- Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH
Váhy masa jsou v syrovém stavu.
Platební karty a platbu stravenkami prosíme hlásit s předstihem.
Dobrou chuť a příjemné posezení přeje manager a personál restaurace Atis.

Golem logo s great people great catering