Polední menu

22.10.2018 – 28.10.2018  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem  85,- Kč

Pondělí 22. 10. Sabina

Pórková polévka s bramborem
Chilli con carne, dušená rýže
Smažený hermelín se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka
Salát z rýžových nudlí, grónských krevet a houby shiitake

Úterý 23. 10. Teodor

Hrachová polévka s opraženou slaninou a krutónky
Musaka s mletým masem, grilovaným lilkem a rajčaty
Vepřový steak na žampiónech, houskový knedlík
Zeleninový salát s tuňákem, červenou cibulí a vajíčkem, jogurtový dresink s modrým sýrem

Středa 23. 10. Nina

Hovězí vývar s kapáním, masem a zeleninou
Souvlaki z kuřecího masa, bramborové hranolky, okurkové tzatziki
Hovězí pečeně frankfurtská, dušená rýže
Listové saláty s fenyklem, radicchiem, kousky jablek a uzeným lososem

Čtvrtek 24. 10. Beáta

Minestrone
Vepřové Cordon bleu, bramborová kaše, okurka kyselá
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Salát Caesar

Pátek 25. 10. Erik

Žampiónový krém
Květák smažený, brambor vařený s máslem a pažitkou, tatarská omáčka
Gnocchi s kuřecím masem, smetanou a listovým špenátem, sypané strouhaným cheddarem
Řecký salát s olivami, feta sýrem a kuřecí řízečky v pikantním těstíčku

Sobota 26. 10. Šarlota/Zoe

Slepičí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou
Aljašská treska na grilu s bylinkovým máslem, brambor vařený, glazovaná zelenina
Kuřecí stehno na paprice, tagliatelle
Zeleninový salát s nakládanou cizrnou a vepřovou panenkou pečenou v bylinkách

Neděle 27. 10. Den samostatného československého státu; Alfréd

Kulajda s hříbky
Kaplická cmunda
Španělský ptáček, dušená rýže
Salát z Nice

Cena denního menu 130,- Kč