Polední menu

13.8.2018 – 19.8.2018  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem  85,- Kč

Pondělí 13. 8. Alena

Kulajda s vejcem
Krůtí výpečky, bramborové šišky se smaženou cibulkou, hlávkové zelí
Lasagne s ragů Bolognese a grilovanou zeleninou, zapečené s mozzarellou
Salát Caesar s kuřecím masem, slaninou a krutónky
Pečené kuřecí paličky s rýží

Úterý 14. 8. Alan

Studená okurková polévka s mátou
Pečené kuře s bylinkovou nádivkou, zámecké brambůrky, hrášek na másle
Vepřový steak na žampiónech, dušená rýže Basmati
Zeleninový salát s marinovanými krevetkami a grilovanou houbou shiitake, balkánský sýr

Středa 15. 8. Hana

Brokolicová polévka s bylinkovými krutónky
Vepřový bok pečený na černém pivě, brambor vařený, špenát listový
Špagety Carbonara, sýr parmazán, čerstvé lístky bazalky
Listový salát s balsamikem a olivovým olejem, pošírované vajíčko a kousky opečeného kuřete

Čtvrtek 16. 8. Jáchym

Pórková polévka s vejcem
Švestkové knedlíky z bramborového těsta, mletý mák
Vepřová krkovička na grilu, šťouchané brambory s cibulkou, fazolky na slanině
Caprese /rajčata s mozzarellou, olivovým olejem a lístky bazalky/ s toustem

Pátek 17. 8. Petra

Hrášková polévka s párkem
Smažený karbanátek s domácím bramborovým salátem, bez majonézy
Hovězí maso vařené, houbová omáčka, knedlík houskový
Ledový salát s polníčkem, nugetkami kuřecími v Panko strouhance a mini rajčátky, česnekový dresink

Sobota 18. 8. Helena

Bramborová polévka
Vepřové Cordon bleu, smažené bramborové hranolky, citron
Kuřecí soté provensál, dušená rýže Basmati
Římský salát s třešňovou mozzarellou ochucenou pikantní gremolatou a rukolou

Neděle 19. 8. Ludvík

Hovězí vývar s masem nudlemi a zeleninou Julienne
Srbské ražniči, brambor vařený, glazovaná zelenina
Hovězí guláš znojemský, špekový knedlík
Listové saláty s řapíkatým celerem, bylinkovým dresinkem a kousky opečené sedlácké šunky

Cena denního menu 130,- Kč