Polední menu

22.5.2017 – 28.5.2017  10:30 – 15:00 HOD.

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:
Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,-
Pondělí 22. 5. Emil

Kuřecí polévka s tyrolskými knedlíčky a zeleninou
Steak z kuřecích prsou s dušenou zeleninou a petrželkovou rýží
Nudličky z hovězí kýty dušené na worchesteru, bramborové krokety
Mix trhaných listových salátů s extra panenským olivovým olejem a balkánským sýrem

Úterý 23. 5. Vladimír/Vladimíra

Moravská kyselica
Pomalu pečená vepřová plec se špenátem a chlupatým knedlíkem
Rýžové nudle s kuřecím masem, zeleninou a sójovou omáčkou
Na plátky krájená zelenina s olivami, feta sýrem a bylinkovým přelivem

Středa 24. 5. Jana/Vanesa

Hovězí vývar
Kuřecí medailonky se zelenými fazolkami a šťouchaným bramborem
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Tomatový salát s jemně krájenou červenou cibulkou a nakládaným sýrem

Čtvrtek 25. 5. Viola

Zeleninový krém
Pečené vepřové karé na bylinkách s bramborovou kaší
Kuřecí soté se zeleninou a sójovou omáčkou, rýže
Škubánky
Salát z grilované zeleniny na lůžku římského salátu a olivovém oleji

Pátek 26. 5. Filip

Špenátový krém
Smažený karbanátek s vařeným bramborem a okurkovým salátem
Kuřecí prsa plněná sušenými tomaty, steakové hranolky
Salát z červené řepy s mozzarellou, olivovým olejem a čerstvým lístkem bazalky

Sobota 27. 5. Valdemar

Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou
Rolovaný vepřový bok pečený na bylinkách se šťouchaným bramborem
Krůtí nudličky se zeleninou a rýží basmati
Ledový salát s krůtím masem, hořčičným dresinkem a hoblinami parmesánu

Neděle 28. 5. Vilém/Viliam

Brokolicový krém
Svíčková na smetaně, se smetanou, brusinkami a šlehačkou
Vepřový steak s grilovanými paprikami a krokety
Římský salát s hořčicovo – medovým dresinkem

Denní menu 130,- Kč

Ceny jsou uvedeny vč. DPH
Váhy masa jsou v syrovém stavu.
Platební karty a platbu stravenkami prosíme hlásit s předstihem.
Dobrou chuť a příjemné posezení přeje manager a personál restaurace Atis.

Golem logo s great people great catering