Polední menu

23.4.2018 – 29.4.2018  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem 85,- Kč

Pondělí 23. 4. Vojtěch

Hovězí vývar s masem a nudlemi
Smažený květák, pažitkový brambor, tatarská omáčka,
Kuřecí prsíčko na paprice, vařené těstoviny
Ledový salát s jablky a modrým sýrem

Úterý 24. 4. Jiří

Bramborová polévka
Vepřový steak s omáčkou z barevného pepře, bramborové hranolky
Pečené pikantní kuřecí paličky, opečený brambor, zelný salát
Variace listových salátů s piniovým dresinkem a kousky kuřecích prsíček

Středa 25. 4. Marek

Cibulová polévka se sýrovým toustíkem
Pečená hovězí roláda, dušená rýže
Kuřecí stehenní steak na grilu, česneko-medový dip, šťouchaný brambor
Pikantní salát z červené čočky s pečenou řepou a šalotkou

Čtvrtek 26. 4. Oto

Gulášová polévka
Máslový sekaný řízek, bramborová kaše, salát z čínského zelí
Povidlové taštičky posypané opečenou strouhankou nebo mákem, přelité máslem
Salát z grilované zeleniny na lůžku římského salátu a olivovém oleji

Pátek 27. 4. Jaroslav

Hovězí vývar s krupicovými noky
Kuřecí závitek plněný anglickou slaninou a špenátem, opečený brambor
Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurka
Variace listových salátů s grilovaným kuřecím stehenním steakem

Sobota 28. 4. Vlastislav

Jarní zeleninová polévka
Pomalu pečený vepřový bok na kořenové zelenině s fenyklem, vařený brambor, zeleninový salát
Krůtí medailonky s pepřovou omáčkou, steakové hranolky, zeleninový salát
Ledový salát s tuňákem a kukuřicí

Neděle 29. 4. Robert

Drůbková jemná polévka
Smažený vepřový řízek z krkovičky, bramborový salát
Tagliatelle s parmskou šunkou, olivami a sušenými tomaty sypané parmazánem
Směs listových salátů s jogurtovým dresinkem a sázeným vejcem

Cena denního menu 130,- Kč