Polední menu

15. 6. 2019 – 21. 6. 2019  10:30 – 15:00 hodin

SPECIALITA ZÁMKU ŠTIŘÍN:

Domácí palačinka se švestkovými povidly a mákem  85,- Kč

Sobota 15. 6. Vít

Hovězí vývar s kořenovou zeleninou *30,-
Hovězí svíčková, houskový knedlík, brusinky 185,-
Vepřový řízek, šťouchané brambory 140,-
Dýňové ravioli, rajčatová omáčka, parmazán 140,-

Neděle 16. 6. Zbyněk

Česneková *30,-
Hovězí roštěná na cibulce, dušená rýže 140,-
Segedínský guláš, houskové knedlíky 140,-
Kuřecí řízek, vařený brambor 140,-
Farmářský salát s vařeným vejcem 140,-

Pondělí 17. 6. Adolf

Kuřecí vývar *30,-
Dušená pražská šunka od kosti, švestková omáčka, mačkané brambory 125,-
Kuřecí nudličky se zeleninou a žampiony, bramboráčky 120,-
Zeleninové rizoto, strouhaný sýr, kyselá okurka 115,-

Úterý 18. 6. Milan

Kachní kaldoun *30,-
Vepřová krkovička, červené zelí, bramborové knedlíky 125,-
Zeleninový salát s parmskou šunkou a modrým sýrem 120,-
Těstoviny se špenátovými listy a parmazánem 115,-

Středa 19. 6. Leoš

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky *30,-
Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát 130,-
Míchaný zeleninový salát s kousky kuřecího masa v těstíčku 120,-
Cuketové bramboráčky, hranolky, tatarská omáčka

Čtvrtek 20. 6. Květa

Fazolová *30,-
Maďarský vepřový perkelt, špecle 125,-
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže 125,-
Škubánky s mákem, cukrem a oříškovým máslem 95,-

Pátek 21. 6. Alois

Rajská *30,-
Hovězí pečeně na zázvoru, dušený špenát, chlupatý knedlík 130,-
Vepřový řízek, bramborový salát 135,-
Řecký salát se sýrem feta a olivami 115,-

* Cena polévky v poledním menu – 20,-